Tradycja rodzinna

W naszej rodzinie od zawsze specjalizowaliśmy się w wyrobie produktów swojskich, a wszystkie wędliny zawdzięczają swój unikatowy smak dzięki tajnej recepturze przekazywanej  u nas od pokoleń. W związku z tym, że nasze wędliny cieszyły się coraz większym zainteresowaniem wśród spoleczności lokalnej w 1998 r. postanowiliśmy otworzyć zakład produkcyjny, który od tego czasu sukcesywnie się rozrasta. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane według tradcyjnej recpetury w związku z tym nie zawierają żadnych barwników ani substancji konserwujących. Przyprawiane są jedynie naturalnymi przyprawami ze sprawdzonego źródła. Od poczatku istnienia zakładu  nasze wyroby są laureatami licznych konkursów, co potwierdza ich wysoką jakość i niepowtarzalny smak.

Nagrody

Najlepszy Wyrób Okazjonalny Wielkanoc 2010
    

Nasza pieczeń domowa i pasztetowa swojska została wyróżniona przez Rzeźnika Polskiego na Najlepszy Wyrób Okazjalny Wielkanoc 2010.

Najlepszy Wyrób Okazjonalny Wielkanoc 2009

Nasza kaszanka i salceson wiejski zostały wyróżnione przez Rzeźnika Polskiego na najlepszy wyrób okazjonalny Wielkanoc 2009
I Nagroda w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów"
    

Nasza szynka dziadka została nagrodzona I miejscem.

Nominacja do nagrody "Perła 2017" w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów"

Nasz salceson został nominowany do nagrody "Perła 2017".
III miejsce AgroPromocja 2017
    
Nasz kabanos wieprzowy otrzymał III miejsce w kategorii Najlepszy Produkt podczas AgroPromocji 2017 w Nawojowej.
Dyplom Uznania od Prezydenta Miasta Nowego Sącza Ryszarda Nowaka.
    

Nasza firma otrzymałą uznanie od Prezydenta Miasta Nowego Sącza za aktywne promowanie idei produkcji i sprzedaży produktów lokalnych uhonorowanych znakiem promocyjnym "Sądeckie"
Certyfikat TOP PRODUKT - Doceń polskie za Boczek Chłopski.
    

Nasza firma otrzymała certyfikat przyznany w programie "Doceń polskie" za produkt o nazwie Boczek Chłopski.